A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Bemutatkozás

Otthonosan mozgunk a pénzügyi elemzés, beruházás, befektetési-, számviteli-, ügyviteli-, adóügyi-, tanácsadás, vállalati teljes elemzés, hatóságokkal kapcsolatos ügyintézés témákban,  de napjaink változó egyre bonyolódó rendszerében azt vettük észre, hogy sokaknak nehéz eligazodni ebben a világban.

Átfogó ismeretekkel bírunk a gazdaság számos területén, és bátran megküzdünk a jogszabályokkal. 

Az emberek a napi gondjaikon túl nem szívesen foglalkoznak hatósági ügyekkel, bár néha szükséges, nem ismerik fel időben, hogy egy jó tanácsadó segítségével még megóvhatják magukat az újabb pénzügyi patt-helyzettől és csalódástól. Sokszor nem is tudják, milyen támogatásokat vehetnének igénybe, hogyan csökkenthetnék a családi költségvetést, némi átszervezéssel.

A vállalkozók a cégvezetés mellett nem érnek rá cégüknek átfogó struktúrát alkotni, megérteni, megismerni, hogy milyen szabályok vonatkoznak a vállalkozásuk tevékenységre, hogyan lehetne szinte változatlan vagy akár kedvezőbb költség mellett jobban szervezni az egészet.

Sok vállalkozó belefásul az ügymenet és a gazdaság állandó változásainak követésére, már csak úszik az árral és egyre jobban elsüllyed. 

"Nem vagyunk lelki-segélyszolgálat, de ha pénzügyeit és, vagy vállalkozását rendben tudja, akkor egészen biztosan nyugodtabban fog aludni."

Tevékenységi köreinkben tudunk segíteni, de fontos tudniuk, hogy nem pénzintézet vagyunk, nem befektetéseket, biztosításokat kínálunk eladásra, és nem hitelt nyújtunk, egyszerűen tanácsadással foglalkozunk.